Partnereink

Faanyag a tetőszerkezetekhez
Faanyagok a tetőszerkezet építéséhez, gerendák, cseréplécek. Vásárolja meg nálunk egy helyen a tetőkészítéshez szükséges összes faanyagot.

Építkezés Fórum
Hasznos információk az építkezéshez. Az építkezés fórum nyitva áll egyaránt építtetóknek és építkezőknek. Gyere és csatlakozz hozzánk ha bármilyen kérdésed akad az építkezéssel vagy lakásfelújítással kapcsolatban.

Kémények kedvező áron
Tüzépünkön a teljes Schiedel és Leier kémény típusválaszték kapható. Tekintse meg oldalunkon az aktuális kéményárakat. A kéményekhez tetőkibúvó és kémény csatlakozó elemek pedig itt, a Cserép Centrumban is kaphatók.

Rigips gipszkarton lemezek és csavarok
A tetőtér beépítés legkedveltebb anyaga a gipszkarton. Tüzépünkön megtalálhatja a Rigips teljes kínálatát a gipszkarton lapoktól kezdve a távtartókon át a rögzítő csavarokig. Gipszkarton építő elemek normál, tűzálló és nedvestéri kivitelben.

Leier, Semmelrock, Weissenböck és KK Beton kerti kövek
Kertépítéshez, téralakításhoz kínáljuk a Leier, Semmelrock, Weissenböck és KK Beton térköveket és beton járólapokat. Járdák, utak, teraszok kocsibeállók készítéséhez alkalmas kerto térkövek és viacolor lapok.

Tondach webáruház
Webáruházunkban gond nélkül, otthonról rendelheti meg a Tondach tetőcserepeit, vagy akár a teljes Tondach tetőrendszert. Felhasználóbarát környezet várja vásárlóinkat a webáruházban.

Porotherm webáruház
Webáruházunkban gond nélkül, otthonról rendelheti meg a Porotherm falazóelemeit is. Normál és nútféderes téglák, Porotherm HS és Porotherm Profi tégla, valamint az teljes Porotherm falazórendszer kapható.

Miért Hofstädter?
• Legtöbb cserép azonnal elvihető raktárkészletről

• Tagjaként a legnagyobb magyar beszerzési társulatnak az Új-Ház Zrt.-nek, mindig a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani.

• Logisztikánknak köszönhetően megrendelését akár 48 órán belül kiszállítjuk az ország bármely területére.

• Tervrajz alapján kiszámítjuk fa és cserép mennyiséget.

• Folyamatos akciókkal támogatjuk vásárlóinkat.

• Szakmai tanácsokkal szolgálunk ügyfeleinknek.

• Telephelyünkön személyesen megtekinthető a teljes cserépválaszték.